Kulcsár Simonné 2017

Ibrány Város Képviselő-testülete Kulcsár Simonné részére az Ibrányi Polgármesteri Hivatalban végzett közel három évtizedes kiemelkedő és lelkiismeretes munkájának elismeréseként a VÁROS KIVÁLÓ KÖZTISZTVISELŐJE kitüntetést adományozza.

Kulcsár Simonné köztisztviselő 1988 decemberétől dolgozik a helyi közigazgatásban, a helyi polgármesteri hivatalban.

A közel 30 éves munkaviszonya alatt, a lakosság elsősorban, mint adóügyi ügyintézőt ismerte meg. Munkáját mindig kiváló szakmai színvonalon, megbízhatóan, lelkiismeretesen, pontosan végezte. A rábízott új feladatokat is igyekezett lelkiismeretesen, precízen, és határidőre elvégezni. A rendkívüli, munkaidőn túli munkát igénylő feladatoknál is minden tekintetben lehetett rá számítani.

Az ügyfelekkel szemben minden esetben tisztelettudó, türelmes, segítőkész magatartást tanúsított.

Munkaterülete – az adók kivetése, s az adóhátralékok behajtása – ugyan nem tartozott a népszerű hatósági tevékenységek közé, de ezt empátiával, az ügyfelekkel történő emberséges hozzáállással kompenzálta, s ezért az ügyfelek is szerették és tisztelték.

Aktívan részt vett a választási munkákban, mint jegyzőkönyvvezető, de a katasztrófavédelemmel kapcsolatos feladatait is lelkiismeretesen látta el.

Fiatalabb munkatársai, a környező kisebb önkormányzatok hasonló munkakörben dolgozó köztisztviselői a munkaterületén szerzett szakmai jártasságára, segítőkészségére mindig számíthattak. Közvetlen kollégái, vezetői, minden esetben pontos, gyors munkavégzést tapasztaltak részéről, aminek következtében köztiszteletnek örvend a munkahelyi kollektívában, s a szélesebb szakmai körökben egyaránt.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.