Akkor rúgd előre...

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonötödik fordulójában Kemecsére látogattunk és nem követtük el az őszi hibát. Magabiztos győzelemmel hangoltunk a jövő heti mérkőzésekre.

 

 

Kemecse SE – Ibrány SE 0–2 (0–1) Kemecse, zárt kapu, v.: Sándor Cs.

Az első félidőben éppkézláb támadással nem ért el a hazai csapat a kapunkig... Ez egy kiesés elől menekülő csapattól édeskevés.

A második játékrészben már bátrabban támadott Kemecse, köszönhetően annak is, hogy Ibrány is egy picit visszább állt, de - főleg az utolsó negyedórában - inkább csak rögzitett szituációkból jelentettek veszélyt a vendégkapura.

A második gól jókor jött a szempontunkból és ha az ezután következő néhány percben nem fogja Fortuna a kemecsei csapat kezét még egy nagy különbségű vereség is benne lett volna a pakliban.

Szép volt fiúk, hajrá Ibrány - mindörökké! Sok sikert Kemecsének!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kemecse SE: Sánta T. – Gégény M. (Szaffián Sz.), Katona Gy., Majoros Á., Jeszenszky Á. (Faragó L.), Hokk Á., Mészáros G. (Bárdos A.), Soós T., Csáki P., Sándor D., Hokk B.

Edző: Hokk Béla.

Ibrány SE: Tóth N. – Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Gergely B., Kovács G. (Szűcs I.), Jeddi B., Szabó M., Lizenbold Zs. (Pápa S.), Haburcsák K. (Kiss P.).

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Nagy D., Szabó M.

Ifi: 4-1.

Hokk Béla: – Jelen pillanatban ennyire vagyunk képesek, gratulálok az Ibránynak. A második félidőben azért jól néztek ki.

Kiss Tamás: – Az összkép alapján teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, további sok sikert kívánok a Kemecsének.

További eredmények:

Mátészalkai MTK–Csenger 1–2 (0–0)
Baktalórántháza–Nyírmeggyes 2–1 (0–1)
Nyírgyulaj–Mándok 3–1 (1–0)
Austria Juice-Vásárosnamény–Gyulaháza 2–0 (0–0)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.