Ebösszeírás

Tisztelt Ebtulajdonosok! Ibrány Város Önkormányzata az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény alapján 2024. április 15-ig a település közigazgatási területén tartott kutyák kötelező összeírását végzi.

 

Az összeírás célja:

– a településen tartott kutyák adatainak, tulajdonosaik, illetve tartóik elérhetőségének nyilvántartása az önkormányzat által vezetett ebnyilvántartásban,
– a veszettség elleni védekezés,
– állatvédelmi feladatok ellátása.

Kérjük, hogy az összeírással megbízottakat segítsék munkájukban.

A korábbi ebösszeírások során már bejelentett kutyákról is kell adatszolgáltatást teljesíteni, abban az esetben is, ha az adatokban nem történt változás.

Az ebösszeírás során az ebtulajdonosok és ebtartók számára az adatszolgáltatás kötelező, aki azt nem teljesíti, állatvédelmi bírsággal sújtható.

Az ebösszeírással kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket várjuk e-mailben (hivatal@ibrany.hu) és telefonon (42/527-017) is.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.