Ez bizony oda-vissza!

Zárt kapuk mögött, a Nyíregyházi Városi Stadion műfüves pályáján rendezték meg a Nyír Wetland Megyei I. osztály 17. fordulójának (és a megyei labdarúgásnak a) rangadóját, az El classicot. Az őszi idegenbeli siker után, "hazai" pályán is sikerült kétvállra fektetni a szomszédvár 11-ét.

 

Ibrány SE – Nagyhalászi SE 1–0 (0–0) Nyíregyháza, Városi stadion, zárt kapu, v.: Resán G.

Lehetett ezt a meccset bagatelizálni a vendégek részéről, hogy ez így nem az ami, de bizony ez egy rangadó volt, méghozzá izgalmakkal teli!

Az első félidőben rögtön a kezdést követően Ibrány került ziccerbe, majd Nagyhalász átvette a helyzetek kialakításának kezdeményezését. Több veszélyes támadás is eljutott Tóth Norbi kapujáig, sőt még a kapufa is segítette a hazaiak dolgát. A játékrész második felére kiegyenlítődtek az erőviszonyok.

A második félidő egyértelmű ibrányi fölényről szólt. A vendégek ritka, 16-osig eljutó támadásait magabiztosan hatástalanította a kék-sárga védelem. Igazi izgalmakat szögleteknél okoztak a nagyhalászi játékosok.

A sok-sok ibrányi helyzet végül meghozta a gyümölcsét. Egy jobboldalról érkező labdát Pápa Sanyika továbbított Nagy Dávid elé, aki ilyen helyzetben ritkán hibázik. 1:0.

A hátralevő időben volt egy kis összezördülés a játékosok között, ibrányi ziccerek és nagyhalászi kontratámadások, de végül az ibrányi játékosok távozhattak elégedettebben a mérkőzés végén az öltözőbe.

További sikereket kívánunk Nagyhalásznak. Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Pápa S., Kiss P. (Jeddi B.), Szőlősi P. (Mészáros M.), Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Gergely B., Kovács G. (Pápa Sz.), Szabó M. (Somogyi T.), Lizenbold Zs.

Játékos-edző: Kiss Tamás

Nagyhalászi SE: Dukát P. – Csáki B., Varga D., Ladányi D., Tóth G., Bartha Z., Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Simon D.

Játékos-edző: Ludánszki István

Gól: Nagy D.

Kiss Tamás: – Azt kaptuk, amire számítottunk, borzasztó nehéz mérkőzés volt. A második félidő alapján úgy gondolom, megérdemelten kerekedtünk felül és ezzel a győzelemmel szeretnénk boldog születésnapot kívánni Trencsényi Imre polgármester úrnak, illetve mindenki dokijának, Dr. Szegedi Tibornak!

Kropkó András egyesületi elnök: – Óriási játékvezetői hiba előzte meg a mérkőzést eldöntő gólt, mert az ibrányi játékos kézzel ért a labdához… Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak, mindent megtettek a siker érdekében.

U19: Ibrány SE - Nagyhalászi SE 1:0.

Gól: Balázsi

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.