Győzelem Szalkán, újra a dobogón!

A Nyír-Wetland megyei első osztály 27. fordulójában Mátészalkára látogattunk és feledtetve a Nagyecsed elleni botlást, fontos győzelemmel tértünk haza.

 

 

Mátészalkai MTK – Ibrány SE 0–2 (0–1) Mátészalka, 132 néző, v.: Veres J.

Mátészalka: Szilágyi P. – Scheibli M. (Varga Z.), Szabó D., Virág J., Lyáh A. (Kovács B.), Szabó B., Huszti P., Gergely M. (Szigeti R.), Magyari M., Bodó L., Baráz M.

Edző: Kiss Gábor.

Ibrány: Tóth N. – Buka B., Makai I. (Pápa Sz.), Lakatos B., Csáki J. (Jeddi B.), Nagy D., Somogyi T., Gergely B. (Kiss P.), Molnár Z. (Mészáros M.), Kállai G., Zubora T.

Edző: Kiss Tamás.

Gól: Kállai G. 2.

Kiss Gábor: – Az nem lehet mentség, hogy nagyon sok a meghatározó sérült játékosunk. Elszomorító, hogy hazai pályán nem hiszünk magunkban, hit és alázat nélkül focizunk le egy ilyen mérkőzést, ráadásul tűz nélkül. Ha valakiből hiányzik a motiváció legminimálisabb csírája is, az ne űzze ezt a sportágat!

Kiss Tamás: – Annak ellenére, hogy felforgatott Mátészalkához látogattunk, nagyon fegyelmezett és szervezett csapattal találtuk magunkat szembe. Úgy érzem, a meccs összképe és a helyzetek alapján megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Minden fontos adat:

https://adatbank.mlsz.hu/league/56/16/23772/27.html

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.