Hátszéllel szemben nehezen megy...

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában Újfehértóval csaptunk össze és három ponttal tértünk haza.

 

 

Újfehértó SE – Ibrány SE 0-2 (0–0) Téglás, 164 néző, v.: Takács A.

Az első félidőben, ha kapunk egy hatost, igazából csak csendben megvonjuk a vállunkat, hogy: Hát igen... Nagyon bekezdett a házigazda és az ihletett formában védő Tóth Norbin múlott, hogy maradt a 0:0. Gyakorlatilag minden rögzített szituáció infarktusveszélyt jelentett a vendégszurkolóknak...

A második játékrészre egyszerűen megfordult a szereposztás. Újfehértónál valami megtört a szünetben, Ibrány pedig sorra alakította ki a 100%-os ziccereket. A nyomást nem bírta a hazai gárda és Buka lövésénél már elfogyott a szerencséjük. Az utolsó negyedórára mindent egy lapra tett fel a hazai csapat, de Tóth Norbi ma a gólt is védte, Nagy Dávid pedig feltette az I-re e pontot.

A nagyvonalú játékvezetés ékes áldozata lett még Petics, aki egy már elvesztett mérkőzésen, a 94. percben, elkeseredésében egyszerűen szétrúgta a vendégcsapat játékosát... Gratulálunk.

Szép volt srácok! Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Újfehértó SE: Dukát P. – Kecskeméti P. (Csáki B.), Petics Gy., Csizmarik Á. (Torma T.) Barta G., Veres D. (Seres K.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Szilágyi Á. (Kertész M.)

Edző: Piskóti Zsolt.

Ibrány SE: Tóth N. – Csáki J., Buka B., Zubora T., Lakatos B., Makai I. (Gergely B.), Pápa Sz. (Jeddi B.), Szőlősi P., Nagy D., Kállai G., Mészáros M.

Edző: Kiss Tamás.

Gól: Buka B., Nagy D.

Kiállítva: Petics Gy. (94. perc).

Piskóti Zsolt: – Felesleges bármit mondanom. Gratulálok Ibránynak!

Kiss Tamás: – Abszolút felemás félidők voltak. Az elsőt szó szerint túléltük, mert a Fehértó nagyon jól játszott és sok helyzetet alakított ki. A szünet utáni periódus hasonló volt, csak ekkor már mi alakítottunk ki lényegesen több helyzetet, ebből kettőt sikerült értékesíteni. A győzelemért és a második délidőben nyújtott játékért jár a gratuláció a fiúknak.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.