Hagyományőrző- és vadételek főzőversenye 2023

Ibrány Város Önkormányzata 2023. augusztus 20-án (vasárnap) 14 órai kezdettel ismét megrendezi a Hagyományőrző- és Vadételek Főzőversenyét a Városligetben. A versenyre 5 fős csapatok jelentkezését várjuk.

 

A rendezvényre csapatonként egy hagyományőrző vagy vadétellel lehet nevezni, de versenyen kívül, természetesen más ételeket is lehet készíteni. A főzéshez korlátozott számban az önkormányzat padokat és asztalokat tud a csapatok számára biztosítani, de minden más szükséges feltételt a nevező csapatoknak kell állni. Nevezési díj nincs.

Nevezési határidő 2023. augusztus 11. (péntek) 17:00 óra. Nevezni személyesen a városi könyvtárban, e-mail-ben a hirlapszerkesztoseg@gmail.com címen, illetve telefonon a 06-30-589-1629-es telefonszámon lehet.

Az érdeklődők, vendégek 1.000 Ft-ért kóstolójegyet válthatnak, amelyet az arra kijelölt sátraknál válthatnak be.

A nevezéshez kérjük a csapat és a csapatvezető nevét, telefonos és e-mail elérhetőségét megadni. Jelentkezéseket a helyszín adottságainak megfelelően korlátozott számban tudunk elfogadni, ezért kérjük a csapatokat, hogy nevezés esetén feltétlenül vegyenek részt az eseményen. A jelentkezők számától függően, fenntartjuk a jogot, hogy a nevezést korábban lezárjuk.

A helyezéseket kóstolás és szemrevételezés alapján szakmai zsűri dönti el.

Trencsényi Imre
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.