Két ibrányi gól, egy pont...

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójában Kemecsére látogattunk. Gyűrte egymást rendesen a két csapat és igazságos döntetlen lett a vége.

 

 

Kemecse SE – Ibrány SE 1–1 (0–0) Kemecse, 114 néző, v.: Belicza.

Vannak meccsek, amikor küzdesz, harcolsz, de az nagyjából annyit ér, mint egy leesett mákszem. Ez az a meccs volt. Győzelmet egyik csapat sem érdemelt. Hiányzott a meccsből lendület, ami jellemzi a játékunkat. A kitartásért, a harci szellemért, a küzdeniakarásért viszont dicséret illeti a csapatot! A Szpari ellen sokkal több kell! Szép volt srácok, hajrá Ibrány - mindörökké!

Ui: Üdv a klubban kis Kállai!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kemecse SE: Baráth B. – Hokk Á., Hokk B., Szaffián Sz. (Bárdos A.), Szilágyi D., Majoros Á., Ádám D., Ács Sz. (Madzin I.), Sándor D., Balogh G., Hadházi D.

Edző: Resán Attila.

Ibrány SE: Tóth N. – Kiss P., Makai I., Lakatos B., Nagy D., Szőlősi P., Csáki J. (Mészáros M.), Somogyi T., Pápa Sz. (Molnár Z.), Jeddi B., Zubora T.

Edző: Kiss Tamás.

Gól: Jeddi B. (öngól), illetve Makai I.

Ifi: 5–1

Resán Attila: – Nem rajtunk múlt!

Kiss Tamás: – Amit a mérkőzés előtt is nyilatkoztam, a Kemecse sokkal jobb csapat annál, mint amit a tabella mutat, ezt a mai mérkőzésen is bebizonyította. Az igazsághoz hozzátartozik, mi sem úgy futballoztunk, ahogy tudunk, úgy gondolom, ebben a meccsben ennyi volt. Természetesen gratulálok a Kemecsének, részünkről pedig a csapat és a vezetőség nevében szeretnénk gratulálni és egyben jó egészséget kívánni Kállai Gábor fia születéséhez!

https://szabolcsfociinfo.hu/2022/03/12/torok-pista-tudja-a-dolgat/

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.