Köszönet

A civil társadalmi élet nélkülözhetetlen része a helyi társadalmak szövetének, mondhatni alapkövei a sikeres településeknek. A helyi civil szféra áldozatos és hiánypótló munkája, felelősségvállalása nélkül Ibrány sem lehetne ennyire élhető, otthonos, a jövőjére koncentráló város.

Településünkön is számos civil szervezet, alapítvány és egyesület működik – megmozgatva sok-sok önkéntest. A helyi civilek is gyakorlatilag az élet minden területén jelen vannak: kultúra, szabadidő, oktatás, környezetvédelem, érdekképviselet és sport.

Ezek a szervezetek számos alkalommal bizonyították már városunkban, hogy rugalmasak, költséghatékonyak, képviselik érdekeiket, felismerik választott területük problémáit, és igyekeznek azt kezelni. Szinte nem is lehet említeni olyan városi rendezvényt, ahol jobbító szándékukkal ne találkoznánk.

Civilek Napja alkalmából szeretném megköszönni az Ibrányban működő civil szervezeteknek, valamint a koordinációjukat összefogó Ibrányi Civil Fórumnak azt az egész éves munkát, amellyel hozzájárulnak településünk hírnevének, pozitív arculatának növeléséhez és a helyi identitás megerősödéséhez.

Ibrány Város Önkormányzata továbbra is a helyi civil szféra partnere kíván lenni és erejéhez mérten támogatni fogja azt az aktív civil életet, amely nélkül településünk ma nem lehetne a megye egyik legdinamikusabban fejlődő települése.

Trencsényi Imre
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.