A saját árnyék átlépésének tipikus esete...

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság 26. fordulójában Nagyecsedet fogadtuk és ízelítőt kaptunk az eredményes, sallangoktól mentes labdarúgásból.

 

 

Ibrány SE – Nagyecsed RSE 1–2 (0–2) Ibrány, 224 néző, v.: Oláh G.

Az első valamirevaló támadásból gólt kaptunk, majd a másodikból is... Az első félidőt röviden a "szép játék - szép halál" költői képpel jellemezhetnénk. A második játékrészre már alábbhagyott a lendület, a vendégek tördelték a játékot és a kontráik életveszélyesnek bizonyultak. Nagy Dávid szépítő gólján kívül gólhelyzetünk nem akadt...

Mindent összevetve a taktikusan, fegyelmezetten játszó és kontrákra építő vendégek megérdemelten nyertek.

Sikerekben, kudarcokban - hajrá Ibrány, mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Buka B., Kiss P. (Pápa Sz.), Makai I., Lakatos B., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Gergely B. (Molnár Z.), Jeddi B., Kállai G.

Edző: Kiss Tamás.

Nagyecsed RSE: Sarkadi G. – Zámbó K., Nyíri Gy. (Erdős M,), Pócsi B., Bulyáki K. (Bulyáki A.), Kóka S., Kóka R., Sarkadi Zs., Angyal N. (Nyíregyházi G.), Mezei B., Somlyai G.

Edző: Kósa József.

Gól: Nagy D., illetve Mezei B., Somlyai G.

Kiss Tamás: – Természetesen minden döntésemért vállalom a felelősséget. Nagyon nehéz két mérkőzésen vagyunk túl, amelyeken sajnos, nem sok sikerélmény ért minket. Ezen a mérkőzésen az első félidőben nyújtott játékkal sokkal elégedettebb vagyok, mert akkor legalább  még ki tudtunk alakítani helyzeteket, ami viszont elkeserítő, hogy a szünet után a rúgott gól ellenére minimális számú lehetőséget voltunk képesek kialakítani. Van még négy forduló, ahol mindenkinek maximumot kell nyújtani, hogy elérjük céljainkat. Gratulálok az Ecsednek!

Kósa József: – Jól játszó hazai csapat ellen úgy gondolom, a helyzetek alapján teljes mértékben rászolgáltunk a győzelemre. Sok ziccert kidolgozva hamarabb le kellett volna zárni a meccset, sajnos, ez nem sikerült. Ettől függetlenül csak is óriási gratuláció jár az egész csapatnak és a kis szurkolótáborunknak is.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.