Turisztikai rendezvény városunkban

A SZSZBMFÜ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. szervezésében valósult meg november 13-án az Ibrányi László Művelődési Központ és Könyvtárban, A Rétköz turisztikai kínálatának integrált fejlesztése címet viselő szakmai-turisztikai rendezvény.

 

A TOP-1.2.1-15-SB1-2016-00016 azonosító számú projektjének keretében tartott összejövetelen a moderátori köszöntőt követően Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő és Trencsényi Imre polgármester nyitotta meg a fórumot. Mindketten kiemelték, hogy a rétközi térség bekapcsolása a turisztika vérkeringésébe elengedhetetlen a tájegység további fejlődése érdekében.

A megnyitó beszédeket követően Aktív turizmus a Felső-Tisza vidéken címmel Deák Attila, a Középkori Templomok Útja Egyesület titkára adott tájékoztatót a kerékpáros turizmus jelenlegi helyzetéről és további elképzelésekről.

Szabolcsi Norbert, ügyvezető, Ibrányi Városfejlesztő Kft. részéről Ibrány turisztikai potenciáljának növelését ecsetelte az ibrányi Tisza-part térségében.

Végül Váradi István, a Vándor Outdoor Kft. tulajdonosa előadását hallgathatták meg a meghívottak A vízi turizmus jelentősége és szerepvállalása Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében címmel.

Mindhárom előadó egyetértett abban, hogy csak összefogással lehet a turisztika fejlődését elősegíteni térségünkben.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.