Városfórum 2024

Városfórumot tartott Ibrány Város Képviselő-testülete február 15-én, csütörtökön 17 órától az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum II. emeleti rendezvénytermében.

 

A fórum elején a jelenlévők rövid csenddel adóztak a közelmúltban, életének 78. évében elhunyt Pusztai József emléke előtt, aki városunk egykori alpolgármestere, nyugalmazott iskolaigazgatója, az Ibrányi Hírlap volt főszerkesztője, képviselő-testületi tag volt.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő is, aki köszöntőjében az együttműködés fontossága mellett kiemelte az elmúlt időszakban a városvezetés által elért pályázati eredményeket és az előttünk álló fejlesztési elképzelések mihamarabbi megvalósulását.

Ezt követően Trencsényi Imre polgármester vette át a szót és számolt be a 2023-as év eredményeiről. Ibrány város az elmúlt esztendőt pénzügyileg sikeresen zárta, hitelállományunk tovább csökkent és pályázataink megvalósulása is jó úton halad. A testület legfontosabb jövő évi céljaiként emelte ki az intézmények biztonságos működtetését, a város további komfortosabbá tételét, a pályázati lehetőségek kihasználását, a magas szintű közbiztonság megtartását.

A polgármesteri beszámolót követően lehetősége volt a megjelent lakosságnak kérdések, észrevételek feltevésére, amelyre a jelenlevő képviselő-testületi tagok, intézményvezetők adtak választ.

Képek:

https://ibrany.hu/kepgaleria/v%C3%A1rosf%C3%B3rum-2024

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.