Kóstolójegyek!

Kedves Városlakók! Ízletes hagyományőrző- és vadételekkel várjuk Önöket szeretettel 2022. 08. 20. szombaton, a Városligetben. Azért, hogy megkönnyítsük az ételválasztást, beváltóhelyenként különböző színű kóstolójegyet készítettünk és egységesítettük a kóstolóedényeket. Az 500 Ft-os kóstolójegyet a rendezvény napján tudják megvásárolni, az Önkormányzat sátrában. Töltsünk együtt egy 'finom' délutánt!

Figyelem!

Tisztelt lakosság! A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény PÉNZBELI TÁMOGATÁS kiosztása a GAMESZ épületében (Liliom u. 2.) történik 2022. augusztus 22-én (hétfő) 13 órától – 16 óráig, valamint 2022. augusztus 24-én (szerda) 8 órától – 12 óráig. A támogatás csak személyesen vehető át, meghatalmazással történő átvételre NINCS lehetőség!

Újra nemzetközi kerékpárverseny városunkban!

2022. augusztus 18-án ismét rangos kerékpárversenyeknek ad otthont városunk. Csütörtökön a One Belt One Road Nations’ Cup Hungary Ifjúsági Világkupa-sorozat mezőnyét láthatjuk Ibrányban.

Szúnyoggyérítés!

Értesítjük Ibrány lakosságát, hogy szúnyoggyérítésre kerül sor 2022. augusztus 16-án a napnyugta utáni időszakban. Tartaléknapok: 2022. augusztus 17-18.

Hagyományőrző-és vadételek főzőversenye

Ibrány Város Önkormányzata 2022. augusztus 20-án (szombaton) 14 órai kezdettel ismét megrendezi a Hagyományőrző- és Vadételek Főzőversenyét a Városligetben.A versenyre 5 fős csoportok jelentkezését várjuk.

Áramszünet

Tájékoztatjuk az érintett utcák lakosságát, hogy a lentebb jelzett időpontban településünkön a szolgáltató részéről karbantartás miatt tervezett áramszünet lesz.

Azbeszt hulladék? Van megoldás!

A lakosság most ingyen megszabadulhat az otthonában található azbeszt hulladéktól. A pályázat keretein belül, költségtérítés nélkül elszállítják és ártalmatlanítják az azbeszt hulladékot!

Kupagyőzelem!

Az Ibrány SE sikerével zárult a 18. alkalommal megrendezett Bohács Sándor-emléktorna! Csapatunk a döntőben a címvédő, tavaly orrunk alá borsot törő Tiszalököt múlta felül. A Kató István vezette srácok magabiztos játékkal, gólgazdag mérkőzésen hódították vissza a kupát.

Végső búcsú dr. Berecz Jánostól

Méltóságteljesen vettünk végső búcsút dr. Berecz Jánostól, egykori politikustól, írótól, Ibrány Város Díszpolgárától, kinek hamvait 2022. július 30-án, szombaton 11 órakor a Bem utcai sírkertben helyeztük örök nyugalomra.

Tanévkezdési támogatás

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete idén is meghirdeti a gyermekek és felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatán tanuló fiatal felnőttek tanév kezdési támogatását. A támogatás igénylése ÚJ FORMANYOMTATVÁNYON történik, amely a kért mellékletekkel együtt augusztus 1-jétől adható le a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán.

Oldalak

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.