ÉAOP-4.1.1/A-11-2012-0012 "Kapacitásbővítéssel járó óvodafejlesztés Ibrány Városában"

 

"Kapacitásbővítéssel járó óvodafejlesztés Ibrány Városában"

Azonosító: ÉAOP-4.1.1/A-11-2012-0012

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:

111.464.443 Ft

 

 

 

 

 

 

Indul a Szabolcs úti óvoda bővítése

Kapacitásbővítéssel járó óvoda fejlesztése Ibrány Városban - című, ÉAOP-4.1.1/A-11-2012-0012 kódszámú pályázatunk sikerrel járt. Ennek eredményeképpen közel 111.464.443 Ft összegű európai uniós támogatás, és 5.866.550 Ft önerő segítségével a Szabolcs úti óvoda bővítése valósulhat meg. A pályázat keretein belül az óvoda új csoportszobával, a hozzá kapcsolódó szociális blokkal, újonnan kialakított melegítő konyhával, illetve egy terasszal és előtérrel bővül majd. Mindezeken túlmenően új bútorok, nevelési-oktatási munkát segítő fejlesztő játékok, illetve a melegítő konyha felszerelésére, beszerzésre is lehetőség nyílik.

A kivitelezővel történt megegyezés alapján a külső munkálatok, amelyek még nem zavarják az óvodai ellátást, április hónapban kezdődhetnek meg. Az óvodai ellátást zavaró építőmesteri, illetve belső szakipari munkákra május közepén kerül majd sor. Ezen időponttól a Szabolcs úti óvoda épülete zárva tart. Emiatt a gyermekek óvodai ellátását az Árpád úti óvodában oldjuk meg.

Tehát május közepétől várhatóan szeptember közepéig a Szabolcs úti és Árpád úti óvodába járó gyermekek egyaránt az Árpád úti óvodában vehetik igénybe az ellátást, mely óvoda függetlenül a jelentkezők létszámától, egész nyáron az óvodáskorú gyermekek rendelkezésére fog állni.

Kérjük a szülőket, hogy a felújítás időtartalma alatt – beleértve a nyári időszakot is - nyugodtan vigyék a gyermekeiket óvodába!

 

Berencsi Béla
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.