TOP-2.1.3-16-SB2-2021-00028 „Ibrány Város Béke utca csapadékvíz elvezetése”

Sajtóközlemény

Sikeres pályázat

Ibrány Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a TOP-2.1.3-16-SB2 jelű, Települési környezetvédelmi infrastruktúrafejlesztések tárgyú felhívásra.

Felhívás kiemelt célja a települések belterületi csapadékvíz elvezetési, - gazdálkodási rendszerének kialakítása, fejlesztése, környezetbiztonságának növelése, környezeti állapotának javítása, a belterületek ár-, belvíz- és helyi vízkár veszélyeztetettségének csökkentése, a felszíni vizeink minőségének javítása, a további környezeti káresemények megelőzése. A fejlesztések esetében a cél a belterületre hullott csapadékvizek és felszín alól előtörő fakadó vizek rendezett és kártétel nélküli elvezetése, a belterületen áthúzódó vízfolyások és belvízcsatornák, belvíz elvezető rendszerek rendezése és a települések belterületének védelme a külterületeken keletkezett vizek káros hatásaitól.

A TOP-2.1.3-16-SB2-2021-00028 „Ibrány Város Béke utca csapadékvíz elvezetése” című projekt célja a település belterületi csapadékvíz elvezetési,- gazdálkodási rendszerének kialakítása, fejlesztése, környezetbiztonságának növelése, környezeti állapotának javítása, a belterületek ár-, belvíz- és helyi vízkár veszélyeztetettségének csökkentése, a felszíni vizeink minőségének javítása, a további környezeti káresemények megelőzése.

A fejlesztés során 1281 fm zárt csatorna és burkolt árok fejlesztése valósulhat meg a József Attila, Szabadság, Béke és Hunyadi utcákon.

Elnyert támogatás: 109 617 447 Ft.

Támogatás intenzitása: 100%

Tervezett befejezési dátuma: 2023. 09. 30.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.