TOP_Plusz-2.1.1-21 „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése”

SAJTÓKÖZLEMÉNY

ÖNKORMÁNYZATI ÉPÜLETEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE IBRÁNYBAN

2022.12.01.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése valósulhat meg Ibrányban. A támogatás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

A támogatás mértéke: 100%.

A vissza nem térítendő támogatás összege: 68,1 millió forint.

Ibrány Város Önkormányzata pályázatot adott be TOP_Plusz-2.1.1-21 azonosító számú, „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” című pályázati felhívásra, a projekt támogatásban részesült.

A projekt célja az intézmények hatékonyabb energiafelhasználása, valamint az energiafelhasználás csökkentése, a helyben előállított megújuló energia felhasználás részarányának növelése.

Az 68,1 millió forint támogatás segítségével két önkormányzati tulajdonban lévő épület energetikai korszerűsítése valósulhat meg.

A beruházásnak köszönhetően a kondenzációs kazánok és a termosztatikus radiátorok szelepei kerülnek lecserélésre, homlokzati falszigetelés, födémszigetelés valósulhat meg és napelem kerül telepítésre.

A fejlesztés eredményeként jelentősen lecsökken a korszerűsített épületek széndioxid kibocsátása. Az épületek energiahatékonyság-központú fejlesztése a hőtechnikai jellemzők javulását eredményezi.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

 

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.