Adófizetés - utalási lehetőséggel!

Tisztelt lakosság! A helyi adókról szóló 25/2013. (XII. 03.) önkormányzati rendelet alapján márciusban esedékes az első félévi helyi adók megfizetése, amelyhez a csekket a napokban megkapta minden adófizető.  A megállapított helyi adókat, (az idegenforgalmi adó kivételével) és a gépjárműadót továbbra is két egyenlő részletben kell megfizetni. Az első részlet pótlékmentes fizetési határideje 2020. március 16. Amennyiben ön mégis egy részletben szeretné kifizetni adótartozását, ahhoz nem kell befáradnia a helyi polgármesteri hivatalba, hiszen azt átutalással is megteheti, a kiküldött csekken szereplő számlaszámra utalva.

 

e-ügyintézéssel adóbefizetés tájékoztató:

https://konyvelozona.hu/hogyan-nezzuk-meg-a-helyi-ado-folyoszamlat-az-on...

 

2020 évben a következő helyi adókat kell megfizetni:

magánszemélyek kommunális adója (lakás – telek tulajdon és lakásbérleti jogviszony) után 10.000.-Ft./év (első félévi adó 5.000 Ft)

helyi iparűzési adó 2020. január 01-től a nettó árbevétel 1,7 %-a

2017. január 01-től idegenforgalmi adó (az adó alapja a megkezdett vendégéjszakák száma, az adó mértéke: személyenként és vendég éjszakánként 50 Ft.)

gépjárműadó (központi adó - a gépjármű teljesítményétől és korától függően - egyedi határozatban kerül mértéke megállapításra)

Bakosiné Márton Mária
jegyző

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.