Advent első vasárnapja

Teltházas adventi koncertet tartottak az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum színháztermében, ahol helyi intézmények és civil szervezetek segítségével lehetett megkezdeni a testi-lelki ráhangolódást az emberiség egyik legszebb ünnepére, a karácsonyra.

 

Advent a várakozás időszaka. Négy hét, amely időtartam alatt ráhangolódunk az emberiség talán legszebb ünnepére a karácsonyra. Vasárnaponként meggyújtunk egy-egy gyertyát az adventi koszorún, amely így egyre nagyobb fényt és melegséget áraszt otthonunkban. Advent az az időszak, amely nem elfecsérelt idő az ember életében.

A koncerten felléptek a Szabolcs úti óvoda gyermekei, az Ibrányi Nyugdíjasok Egyesülete tagjai, az Ibrányi Református Általános Iskola gyermekei, az Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskola és AMI 3.a osztálya Juhász Lászlóné és Márczi Panna zenei kíséretével, Szennai-Nagy Annamária és Tar Nikoletta, valamint a Gold Dance Group.

A rendezvényt követően a Millecentenáriumi emlékoszlop előtt felállított Városi Betlehem elé vonultak az érdeklődők, ahol Szász Lászlóné szavalatát és Vass László református nagytiszteletű úr gondolatait követően énekszóval kísérve meggyújtották a város adventi koszorúján az első gyertyát.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak mindenkinek, aki segített a rendezvény megvalósulásban.

Advent második vasárnapján, december 8-án, 16 órára minden érdeklődőt várnak a helyi művelődési központba, ahol a Magyar Continental Singers ad élő koncertet. A belépés díjtalan.

Képek:

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/advent-els%C5%91-vas%C3%A1rnapja

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.