Főzőverseny igényfelmérés

Tisztelt főzőcsapatok! Ibrány Város Önkormányzata 2020. augusztus 21-én (pénteken) 13 órai kezdettel ismét megrendezné a Hagyományőrző ételek főzőversenyét a Városligetben. Mivel az elmúlt időszak járványveszélye még nem múlt el teljesen és a közeljövő ezzel kapcsolatos kormányzati intézkedéseit sem láthatjuk előre, önkormányzatunk egy előzetes igényfelméréssel szeretné megtudni, hogy önkéntes alapon hány csapat vállalná a részvételt.

 

A versenyre várjuk intézmények, civil szervezetek, baráti társaságok jelentkezését.

A rendezvényre az előző évekhez hasonlóan csapatonként egy hagyományőrző étellel lehetne nevezni. A főzéshez korlátozott számban az önkormányzat padokat és asztalokat tud a csapatok számára biztosítani, de minden más szükséges feltételt a nevező csapatoknak kell állni. Nevezési díj nincs. A helyezéseket kóstolás és szemrevételezés alapján nívós szakmai zsűri dönti el.

Kérjük, hogy a szervezőmunka elősegítése érdekében felhívásunkra mindenképpen adjon visszajelzést, személyesen a városi könyvtárban, e-mail-ben a hirlapszerkesztoseg@gmail.com címen, illetve telefonon a 06-30-589-1629-es telefonszámon.

Köszönettel:

Trencsényi Imre
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.