Köszönet az önzetlen véradóknak

November 27-e a véradók napja. E jeles ünnep alkalmából az Ibrányi László Művelődési Központban került megrendezésre a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete, Ibrány Város Önkormányzata közös szervezésében a település önkéntes véradóinak tiszteletére megrendezett ünnepség.

 

Az ünnepségre meghívást kaptak Ibrány jubiláló véradói, akik életük folyamán legalább 10, 20, 25, 30, 40, 50-szer adtak vért, sőt büszkélkedhetünk egy 75-, illetve egy 80-szoros véradóval is!

Bakti Lászó szavalatát és a moderátori köszöntőt követően Virág Gyuláné a megyei Vöröskereszt alelnöke köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, ez az ünnepség tisztelgés azok előtt, akik személyes tettel bizonyítják az emberséget, az önzetlenséget. A véradók adománya nagy értékű cselekedet, pótolhatatlan a betegek gyógyításában, az életek megmentésében.

Köszöntő beszédében Trencsényi Imre polgármester köszönetet mondott a helyi szervezőknek és mindazon cégeknek, munkahelyeknek, akik elengedik dolgozóikat a váradó alkalmakra és kihangsúlyozta milyen nagy szükség van az önkéntes véradók megbecsülésére. Záró gondolatában kijelentette, hogy a város vezetése a jövőben is  minden segítséget megad a váradások szervezéséhez.

Ezt követően került sor az elismerő oklevelek és ajándéktárgyak átadására, majd kötetlen beszélgetés zárta a rendezvényt.

Képek:

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/k%C3%B6sz%C3%B6net-az-%C3%B6nzetlen-v%C3...

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.