Meglepetés helyett...

A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójában Tiszakanyáron vizitált városunk labdarúgócsapata, azzal a céllal, hogy a tavalyi meglepetéseket ezúttal elkerüljék.

 

 

Tiszakanyár SE – Ibrány SE 1–5 (0–4) Tiszakanyár, 150 néző, v.: Belicza.

Bajnokaspiráns módjára, rendkívül határozottan kezdett csapatunk és gyakorlatilag az első játékrészben eldőlt a három pont sorsa. Szép volt fiúk! Jöhet vasárnap Újfehértó! Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Tiszakanyár SE: Révész – Bodnár G., Illés A., Csáki R. (Tóth N.), Molnár Zs., Nagy Á. (Ujj K.), Jánvári D., Bacsó A. (Vicickó L.), Rézinger B., Varga D., Koszta Z.

Játékos-edző: Csáki Róbert.

Ibrány SE: Kopasz – Csáki, Jeddi, Pócsi, Bernáth, Majoros Á., Farkas M. (Kovács G.), Gergely B., Somogyi T. (Kiss T.), Nagy D., Haburcsák K.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Varga D., illetve Nagy D. 3, Majoros Á. (11-esből), Csáki.

Ifi: 0–6.

Csáki Róbert: – Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten győzött. A második félidőben nyújtott teljesítményért jár a gratuláció csapatomnak is, erre már lehet építeni a jövőben. Hogy én leszek az építész vagy valaki más, az talán valamikor majd kiderül…

Kiss Tamás: – Jól kezdtük a mérkőzést és összességében az első félidőben sok helyzetet kialakítottunk, teljesen megérdemelten szereztük meg ilyen különbséggel is a vezetést. A második játékrész elejébe belealudtunk, ezzel együtt gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

További eredmények:

Újfehértó–Nyírgyulaj 0–2 (0–1)
Kisvárda II.–Fehérgyarmat 3–1 (0–1)
Nagyhalász–Balkány 2–3 (1–0)
Nyírmeggyes–Tarpa 2–7 (1–3)
Kemecse–Nagyecsed 0–0
Baktalórántháza–Mándok 2–1 (1–1)
Mátészalka–Vásárosnamény 2–0 (0–0)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.