Nem jól esett...

Nyírmeggyesen, szakadó esőben, felázott pályán, gyenge formában, ráadásul szombaton, amikor maximum lagzizni jó, elszalasztottuk a pontok gyarapítását.

 

 

Nyírmeggyes SE – Ibrány SE 2–1 (1–0) Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Lipcsei M.

Aki nem meggyesi és nem látta a mérkőzést, a tudósítást olvasva azt gondolhatja, hogy micsoda küzdelemben tartotta otthon a három pontot a hazai csapat. Ezzel szemben volt egy csapat, amely focizni akart és volt egy, amely az antifoci magasiskoláját prezentálta. Ezen a meccsen csak az utóbbinak volt létjogosultsága. Sikerekben, kudarcokban - hajrá Ibrány, mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Nyírmeggyes: Tóth K. – Szántó I., Nagy Zs., Szondi R., Török G., Nógrádi S. (Rézműves F.), Scheibli M. (Batizi-Pócsi N.), Pálvölgyi B., Gózner K., Török I., Török S.

Edző: Körmös Miklós.

Ibrány: Kopasz J. – Lizenbold Zs., Jeddi, Szőlősi P. (Szabó M.), Csáki J., Lakatos B., Kiss P. (Kovács G.), Pápa Sz. (Pápa S.), Gergely B., Nagy D., Somogyi T. (Haburcsák K.).

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Török G., Pálvölgyi B., illetve Nagy D. (11-eből).

Ifi: 2–3.

Körmös Miklós: – Az első félidőben 1–0 után már el kellett volna dönteni a meccset. A második játékrészben egy ajándék tizenegyessel az Ibrány visszajött a mérkőzésbe, de ismét dobbant meggyesi szív és a végén kiharcoltuk a győzelmet. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert az Ibránynak!

Kiss Tamás: – Az első félidő szégyenteljes teljesítménye után a folytatásban rá tudtunk tenni egy kicsit, a végén viszont kivégeztük saját magunkat. További sok sikert a Meggyesnek!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.