Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a tisztelt felhasználókat, hogy Ibrány város közigazgatási területén 2020. október 15-től a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz (szippantás) összegyűjtését és ártalmatlanítását a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. végzi!

 

Szippantási igény bejelentése az alábbi, éjjel-nappal hívható telefonszámon tehető meg: 06-42-523-600.

A szolgáltatás megrendelése az elszállítási nap előtt minimum 72 órával szükséges. A szállítás minden héten a keddi napon történik.

Díjfizetés módja: A közszolgáltatási díjról a Közszolgáltató köteles a természetes személy (magánszemély) ingatlantulajdonos részére a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtését követően bevételi pénztárbizonylatot kiállítani. A Közszolgáltató utólag állítja ki a számlát és küldi meg az ingatlantulajdonosok részére. A természetes személy – helyszíni fizetést követően - „Fizetve” jelzéssel kapja meg a számlát utólag.

A nem természetes személy ingatlantulajdonostól történő szállítás esetén szállítólevelet állít ki a Közszolgáltató, aki a számla átvételét követően átutalással köteles a szolgáltatás ellenértékét megfizetni.

Díjszabás: Ibrány Város Önkormányzata által meghatározott díjszabás alapján kerül meghatározásra a fizetendő díj.

Egy szállítás mennyisége maximum 6 m3, a nem kommunális jellegű szennyvíz (állati eredetű trágya, stb.) elszállítását munkatársaink megtagadhatják.

Ibrány Város Önkormányzat
NYÍRSÉGVÍZ Zrt.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.