Várjuk a bemutatkozásokat!

Az Ibrányi Hírlap szerkesztősége, az elmúlt önkormányzati választások hagyományaihoz híven újra lehetőséget kíván biztosítani minden, a Helyi Választási Bizottság által jogerősen nyilvántartásba vett képviselő- és polgármester jelölt számára, jelölő szervezettől függetlenül, egy rövid, fényképes bemutatkozásra.

 

Tisztelettel kérünk minden majdani képviselő jelöltet, hogy aki élni kíván ezzel a lehetőséggel, április 20-áig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG WORD FORMÁTUMBAN, 900 karakternyi terjedelemben, adathordozón vagy e-mail-ben juttassák el a városi könyvtárba vagy a hirlapszerkesztoseg@gmail.com e-mail címre a közöltetni kívánt bemutatkozást.

A polgármester-jelöltek számára is egyenlő feltételeket kívánunk biztosítani. Programjukat, elképzeléseiket maximum 5500 karakterben összefoglalva, egy fényképpel, támogató szervezet logójával ellátva (ez gyakorlatilag egy teljes oldal a hírlapban), a fentebb már említett kritériumok figyelembevételével jutassák el szerkesztőségünkhöz.

A bemutatkozások és programok egységesen az április végén - május elején megjelenő Ibrányi Hírlapban lesznek olvashatóak.

A vitákat, félreértéseket elkerülendően a későn érkező anyagokat, valamint a nem a fentebb jelölt formátumban érkező bemutatkozásokat nem fogjuk megjelentetni. A beérkező anyagok változtatás nélkül lesznek a hírlapban leközölve!

Tisztelt jelöltek! Használják ki a felajánlott lehetőséget, hogy településünk választópolgárai minél tájékozottabban élhessenek állampolgári jogukkal.

Puskás Gyula
felelős szerkesztő

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.