Védőmaszk gyártás

Tisztelt Ibrányi Lakosok! Ahogyan arról korábban már tájékoztattam önöket, a járvány megfékezésében szerepet játszó védőmaszkok gyártása településünkön is elkezdődött. Ezen a héten, elsősorban az intézményeken kívüli kereskedelmi egységek dolgozóit láttuk el az említett védelmi eszközzel. A jövő hét folyamán minden ibrányi családnak szeretnénk eljuttatni háztartásonként egy-egy darab védőmaszkot, mely házi készítésű, kifőzhető textíliából készült, így mosható, vasalható, többször használható.

 

Ezek a maszkok, az egyéb higiéniai szabályok betartásával átmeneti időre megoldást jelentenek a vírussal szembeni védekezésben.

Városunk vezetése nevében ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet és hálámat azoknak az önkénteseknek, akik már napok óta folyamatosan részt vesznek a maszkok készítésében.

Külön köszönöm: Ferenci Katalin, Gáspár Lászlóné, Kató Judit, Kántor Mónika, Kiss Józsefné, Kovács Györgyné, Kovács Katalin, Zsíros Jánosné, Szászné Gulácsi Zsuzsanna, Ördögné Séra Ilona és Tarné Kántor Mónika munkáját.

Köszönjük Gávavencsellő nagyközség önkormányzatának azokat a védőmaszkokat, amelyeket eddig eljuttattak településünkre.

Köszönjük Gerák Lászlóné Katika néninek az anyag beszerzésben nyújtott segítségét és a varrógumi felajánlását!

Trencsényi Imre
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.