Veni, vidi, vici!

Van, amikor az akarat kevés... Vásárosnamény igazolta eddigi félelmetes teljesítményét. A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenharmadik fordulóját rendezték a hét végén.

 

 

Ibrány SE – Austria Juice-Vásárosnamény 2–3 (1–1) Ibrány, 200 néző, v.: Ésik I.

A mester jött, látott és vitte a három pontot. Egy férfias mérkőzésen a "fénysebességgel" száguldozó naményi csatárok nem ismertek kegyelmet. A srácokra nem lehet egy rossz szava senkinek sem, mert hajtottak, akartak, helyzeteik voltak. Más kérdés, hogy azokat be kell lőni, főleg ilyen jól összerakott, foggal-körömmel küzdő, hajtó ellenfelek ellen...

Nincs semmi veszve. A hátralevő két meccsen be kellene húzni a hat pontot, a téli szünetben pedig rendezni a sorokat.

Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány: Tóth N. – Majoros Á. (Somogyi T.), Nagy D., Csáki J., Boros I. (Kiss T.), Gergely B., Kovács G., Jeddi B., Somogyi M., Farkas M. (Kiss P.), Pócsi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Dascal, Illés P., Lyáh A., Zán B., Filep R., Deskó D., Fehér M., Schmidt P. (Berec G.), Szabó R.

Edző: Madalina György.

Gól: Farkas M., Nagy D., illetve Filep R., Szabó R., Schmidt P.

Ifi: 1–7.

Kiss Tamás: – Azt kaptuk, amire számítottunk. Előre nagyon gyors, lendületes és dinamikus  támadósort az ellenféltől, sajnos, mégis elkövettük azokat a hibákat, amelyeket könyörtelenül kihasználtak. Ettől függetlenül nem tudom elmarasztalni a csapatot, igaz, rengeteg hibával, de az utolsó másodpercig hajtott.

Madalina György: – Bennmaradtunk! Nagyszerűen játszottak a fiúk, fegyelmezetten, mindenki maximálisan végrehajtotta a feladatát, igazi csapatként működtünk. Már az első félidőben a gól mellett volt két ordító helyzetünk, ellenfelünk inkább pontrúgásokkal veszélyeztetett. A szünet után kontrákból több lehetőségünk adódott, ebből kettőt sikerült kihasználni, megérdemelten nyertünk. Azt hiszem, a forduló meglepetését mi szolgáltattuk ezzel a győzelemmel.

További eredmények:

Újfehértó–Tiszakanyár 7–3 (2–1)
Balkány–Kisvárda II. 1–5 (0–0)
Nagyhalász–Fehérgyarmat 5–2 (4–0)
Nyírmeggyes–Kemecse 3–4 (1–2)
Nagyecsed–Mándok 0–4 (0–2)
Nyírgyulaj–Mátészalkai MTK 3–0 (3–0)
Tarpa–Baktalórántháza 3–1 (2–1)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.