Megújult a Petőfi utca

21 millió Ft összértékben teljes hosszában (mintegy 750 méter) új útburkolatot kapott a Petőfi Sándor utca, amely így az eddigi 3 méterrel szemben immár 4 méter szélességű lett.

Dr. Nagy Ferencre emlékeztünk

Egy esztendeje, hogy 72 éves korában elhunyt Dr. Nagy Ferenc nyugalmazott megyei levéltárigazgató, történész, Ibrány város díszpolgára, volt képviselő-testületi tag, az Ibrányi Hírlap alapító főszerkesztője; kinek halálával pótolhatatlan veszteség érte településünket.

A szén-monoxid mérgezések veszélye

Tisztelt lakosság! Az elmúlt évek leghosszabban elhúzódó és leghidegebb telét éljük manapság. Ebből adódóan megyénk területén jelentősen elszaporodott a kéménytüzek és szén-monoxid mérgezések száma.

Hihetetlen, de igaz!

Gálaelőadással búcsúzott lelkes közönségétől az ibrányi labdarúgócsapat, amely feltette a koronát az őszi szezonban nyújtott produkciójára. A megye III-as csapat továbbra is dobogóközelben!

Ibrányi Hírlap - online is!

Tisztelt olvasók! Immár online is elérhető Ibrány város havonta megjelenő lapja! Településünk weblapján mindig az aktuális lapszám előtti kiadást olvashatják teljes egészében. Jó böngészést! A hírlapot megtalálja a "Városunkról" menüpont alatt.

A házszámtábla kihelyezés szabályai

Ibrány Város Képviselő-testülete 2014. szeptember 1-i hatályba lépéssel megalkotta a közterületek elnevezésének, valamint az elnevezésük megváltoztatására irányuló kezdeményezés és a házszám-megállapítás szabályairól szóló  14/2014. (VIII. 27.) önkormányzati rendeletét . A rendelet 6. §-a a következőket határozza meg:

Felhívás!

Tisztelt szurkolók, Ibrány drukkerek!  Az utolsó őszi fordulóban Levelek ellen megszülethet az ibrányi labdarúgás egyik hihetetlen csúcsa, a fél szezon alatt szerzett 100 lőtt gól! Ebből az alkalomból a csapat egyik vezérszurkolójának ötletét tolmácsolnám felétek. Szeretnénk még jobban motiválni az ibrányi csapat tagjait egy kis játékkal.

Állítólag rangadó volt…

Magabiztos játékkal hozta haza a három bajnoki pontot városunk labdarúgócsapata a szomszédvári kirándulásról. A megye III-as csapat pedig nagyvadat ejtett!

Szünetelő ügyfélfogadás

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatom önöket, hogy 2017. november 13-án (hétfőn) az Ibrányi Járási Hivatal Hatósági, Gyámügyi és Igazságügyi valamint Kormányablak Osztályain (4484 Ibrány, Hősök tere 3. sz., 4485 Nagyhalász, Arany János u. 9. sz.) az ügyfélfogadás - technikai okok miatt - szünetel. Megértésüket és türelmüket köszönöm!

Szűcs Sándor
hivatalvezető

Szabadtéri tüzek megelőzése

Az erdő- és vegetációs tüzek szempontjából a legveszélyesebb időszak, az őszi betakarítási munkálatok közben és annak befejezését követően keletkezik. A szabadtéri tűzesetek legtöbbször emberi gondatlanságra vezethetők vissza.

Oldalak

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.