Építkezők figyelem!

Ibrány Város Önkormányzata (Ibrány, Árpád utca 5-7.) értékesítésre kínálja a tulajdonában lévő Ibrány, István király utca 17. sz. alatt található 1 db beépítetlen terület művelés ágú, teljes közművel ellátott, 1303/21 hrsz-ú, 835 m2 nagyságú, azonnal beépíthető építési telkét.

Egyenlő Bánásmód Hatóság októberi ügyfélfogadás

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiségi vagy etnikai kisebbséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világmeggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri!

Kupabúcsú...

A messzi Kalocsára utazott városunk labdarúgócsapata, hogy kivívja a továbbjutást a labdarúgó Magyar Kupa főtábláján. A mezőnyfölény nem párosult gólokkal, így a kalocsai csapat várhatja a következő forduló párosítását.

Figyelem, áramszünet!

Tisztelt lakosság! Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő időszakban:

Meghívó

Szeretettel hívjuk és várjuk önt és kedves családját Mihály napi vásárunkba! Helyszín: Baptista Szeretetszolgálat Csicsergő Óvodája (Ibrány, Óvoda utca 5.), 2018. október 9. kedd, 9:00.

"Ne gyújtsa, gyűjtse"

A szelektív hulladékgyűjtés, tűzmegelőzés, és környezetvédelem népszerűsítésésvel.

Nemzeti Vágta 2018

Szeptember 15-16. között immár tizenegyedik alkalommal csaptak a lovak közé Budapesten a Hősök terén, a magyarországi és határon túli települések legnagyobb lovas rendezvényén a Nemzeti Vágtán. Településünket a helyi Lókötők Lovas, Szabadidő és Sportegyesület két tagja Frank Csaba és Tóth Erika képviselte, utóbbi Tiszatelek színeiben indulva.

Ezt engedjük el...

Gyenge játék. Talán ez a legfrappánsabb összefoglalása a tegnapi mándoki és a szombati hazai bajnoki összecsapásoknak. Hétvégi focikörképünk következik.

2,5 milliós ingyenpénz lakásfelújításra? - Kamu!

Közösségi oldalakon és egyes hírportálokon jelent meg az az álhír, hogy a Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) április 16-tól Hazai Hatékonyság 2.0 elnevezéssel, 2,5 millió forintos vissza nem térítendő és alanyi jogon járó lakásfelújítási támogatást nyújt magyar állampolgároknak a helyi önkormányzatokon keresztül. A hírt az intézet és több önkormányzat is cáfolta.

II. Ibrányi Streetball bajnokság

Ismét kosárlabda dübörgéstől volt hangos az ibrányi Városliget, hiszen idén újra megrendezték az Ibrányi Street Ball Bajnokságot.

Oldalak

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.