12, az pont egy tucat

Tökéletes hétvége! A zászlóshajó Ramocsaházán vágott rendet, a cirkáló pedig Nyírtéten hűtötte a kedélyeket. A labdarúgó megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoport, valamint a III. osztály Szabolcs csoportjának 7. fordulóját rendezték a hét végén.

Képviselő-testületi meghívó

Ibrány város polgármestere a helyi önkormányzati képviselő-testület ülését 2017. szeptember 25. (hétfő) 14 órára összehívja. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal – tárgyaló terem.

Budafok jön a Magyar Kupában!

A Magyar Labdarúgó Szövetségben a mai nap délelőttjén kisorsolták a Magyar Kupa főtáblájának 2. fordulós (összességében a 7. kör) párosítását. Ibrány csapata az NB II.-ben szereplő, jelenleg 15. helyen posztoló Budafoki MTE csapatával méri össze erejét a 32 közé jutásért. A mérkőzésre 2017. október 25-én (szerda) 13:30-kor kerül sor Ibrányban.

A legjobb 64 között a Labdarúgó Magyar Kupában!

Egy fantasztikus mérkőzésen sikerült az NB III-ban szereplő Jászberény csapatán túljutva a Labdarúgó Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé jutni!

Te Szedd!

Városunk is csatlakozott A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz, amely jelenleg hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma.

Egy hétre jöttek...

Szomorú időben, de nagyon vidáman telt az ibrányi drukkerek vasárnap délutánja! Továbbra is magabiztosan, továbbra is veretlenül!

Pályázati felhívás!

Ibrány Város Önkormányzata (Ibrány, Árpád utca 5-7.) nyilvánosan értékesíti a tulajdonában lévő Kói utcában található közmű nélküli alábbi hrsz-ú, és területű, beépítetlen terület művelés ágú ingatlanait. Az ingatlanok eladási árát az alábbiakban határozza meg:

Elkészült a Nemzeti Vágta előfutamainak beosztása

Hivatalosan kisorsolták az előfutambeosztásokat a hétvégén Budapesten sorra kerülő Nemzeti Vágta szervezői. Ibrány képviseletében Frank Csaba Velence, Bőcs, Füzérkomlós, Kecskemét és Nyúl lovasával, míg Tóth Erika Szabolcs képviseletében Kézdivásárhely, Nyársapát, Zobnatica, Sellye és Tallós lovasával száll versenybe.

Jászberény ellen a Magyar Kupában!

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Magyar Kupa főtáblájának 1. fordulós (összességében a 6. kör) párosítását. Ibrány csapata az NB III. Keleti-csoportjában szereplő Jászberénnyel csap össze a 64 közé jutásért.

Jubileumi 50

Nagyon megszórtuk Máriapócs csapatát - igaz vezéráldozattal. A labdarúgó Megyei II. osztály, Pannónia Zrt. csoport 5. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén.

Oldalak

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.