Álláslehetőség!

Ibrány Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett felhívásra benyújtott „A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok megvalósítása Ibrányban” című TOP-5.2.1-15-SB1-2016-00004 azonosítószámú pályázatát a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága támogatásban részesítette.

A projekt megvalósításához szociális munkás/szociális asszisztens munkakörbe munkatársakat keresünk 2018. február 15-től előreláthatólag 2020. szeptember 30-ig történő határozott idejű, heti 40 órás foglalkoztatásra (Munkatörvénykönyves foglalkoztatotti jogviszony keretében).

A munkavégzés helye: Ibrány város közigazgatási területe

Ellátandó feladatok:

Szociális munkás

A pályázatban foglalt célcsoportra vonatkozóan

- Egyéni fejlesztési tervek készítése és nyomon követése a pályázati felhívásnak megfelelően
- közvetlen kapcsolat kiépítése a célcsoport tagjaival
- segítségnyújtás és tanácsadás
- az önálló problémamegoldó képesség erősítése
- közvetítő szerep kialakítása a támogató intézmények és az egyének között mentorálási feladatok ellátása

Szociális asszisztens

- a szociális munkások munkájának segítése
- adminisztrációs feladatok ellátása a pályázati felhívásnak megfelelően

Jelentkezési feltételek

A munkavégzésre kizárólag megfelelő  helyismerettel rendelkező ibrányi, vagy Ibrány 10 km-es vonzáskörzetében élő, erre a munkára motivált, megfelelő toleranciával rendelkező, s az alábbi feltételeknek megfelelő szakemberek jelentkezését várjuk:  

Foglalkoztatási feltételek (szociális munkás)

- felsőfokú szociális alapvégzettség, vagy okleveles pszichológus, vagy pszichopedagógus, vagy mentálhigiénés szakember, vagy mentálhigiénés segítő szakember, vagy szociológus, vagy felekezeti szociális munkás, vagy viselkedéselemző, vagy közösségi szociális munkás, vagy családterápiás konzultáns, vagy családterapeuta, vagy kognitív- és viselkedésterápiás konzultáns, vagy mentálhigiéniai prevenciós specialista, vagy család- és gyermekvédelmi szakos pedagógus, vagy játék- és szabadidő-szervező tanár, vagy addiktológiai konzultáns, vagy gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó oklevéllel rendelkező: vagy óvodapedagógus, vagy tanító, vagy tanár, vagy nevelőtanár, vagy pedagógus, vagy pedagógiai előadó, vagy gyógypedagógus, vagy védőnő, vagy teológus, vagy hittanár, vagy hittantanár
- helyismeret

Foglalkoztatási feltételek (szociális asszisztens)

- szociális asszisztens (OKJ), vagy pedagógiai asszisztens (OKJ), vagy gyógypedagógia asszisztens (OKJ), vagy gyógypedagógiai segítő munkatárs (OKJ), vagy mentálhigiénés asszisztens (OKJ), vagy szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző (OKJ), vagy szociális segítő (OKJ),  vagy szociokulturális animátor (OKJ), vagy foglalkoztatás szervező (OKJ), vagy pedagógiai és családsegítő munkatárs (OKJ), vagy ifjúságsegítő (OKJ), vagy felsőfokú szociális munkás asszisztens, felsőfokú ifjúságsegítő asszisztens végzettség
 - helyismeret

A pályázatokhoz csatolni kell: Szakmai önéletrajzot, iskolai bizonyítvány/diploma másolatát, valamint a helyismeret meglétének (kötött forma nélküli) igazolását.

A pályázatokat Ibrány Város Polgármesterének címezve, az Ibrányi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (4484. Ibrány, Árpád u. 5-7.) lehet benyújtani.

Pályázatok beadási ideje: 2018. február 7. szerda

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.