75 éves az Ibrány Sportegyesület

Idén ünnepli az 1949-ben alapított Ibrány Sportegyesület a 75. éves évfordulóját, melynek apropóján igazi egész napos labdarúgó „retrofesztivál” kerül megrendezésre szeptember 7-én a Tölgyes utcai sportpályán.

 

Az ünnepélyes megnyitót követően, délelőtt 10 órától a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Öregfiúk bajnokság küzdelmeire kerül sor méghozzá egyszerre két pályán is, ahol egykori NB-s, illetve megyei spílerek bizonyítják be, hogy tudásuk és technikájuk abszolút nem kopott el az évek során.

A vármegyei csoporttorna végeztével sem áll meg az élet a sportpályán, hiszen porondra lépnek az ibrányi öregfiúk is, akik Tiszatelek és Sárospatak csapatai ellen játszanak körmérkőzéseket, immáron teljes nagypályán.
Kísérőprogramként az Ibrány Sportegyesület kupa és serlegkiállítást, valamint fényképes galériát tervez, mely a sportcsarnokban lesz megtekinthető. A napot egy közös bográcsebéd, illetve hosszantartó nosztalgikus beszélgetések zárják le.

Szeptember 4-ig várjuk a képanyagokat a tervezett kiállításhoz. Akinek ilyen jellegű fotó van a birtokában, kérjük keresse Szabolcsi Norbertet a polgármesteri hivatalban.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.