III. Országos Tanoda Olimpia

Több mint 500 résztvevővel indult útjára a Magyarországi tanodák legnagyobb rendezvénye, az Iránytű Tanoda által szervezett Olimpia. A napot jelentjük teljes sikerrel zártuk, a Jóisten kegyelméből egész nap elkerült bennünket az eső, sőt a végére a nap is hét ágra sütött!

 

Az ország különböző településeiről összesen 19 tanodából érkeztek hozzánk résztvevők, volt a teqsport bemutató (para sportolókkal kiegészülve), y2knyir1dancinháza tánciskola táncos produkciója, az olimpiai láng bevonulása, meggyújtása, 7 méter magas óriás darts foci, egyszerre futott az ibrányi városligeti tó körül több száz hátrányos helyzetű gyermek, a nap során elfogyott  több mint 320 liter babgulyás, mely több mint 50 kg húsból készült, velünk voltak a nap sztárjai, TOM és Jerry, és a Mignonok, velünk ünnepeltek, egyházi vezetők, politikusok, a tanodák képviselői és hihetetlen, de kiosztottunk több mint 120 db olimpiai érmet, arany, ezüst és bronz fokozatban. Húztunk tombolát, mindenki kapott (emlékbe is) karszalagot és igazán nagy bulival zártunk egy habparty keretében!

Őszintén és szívemből mondok köszönetet mindenkinek aki valamilyen módon segítségünkre volt, egy ekkora rendezvény logisztikai hátterének biztosítása az alábbi szervezetek és emberek munkája nélkül nem jött volna létre:

Evangélikus Roma Szakkollégium- Erzsébet Molnár vezetésével, és Zsike Veszprémi műsorvezetésévél, akik a (TOB)- Tanoda Olimpiai Bizottság tagjaiként, a szervezésben is részt vettek, s mozgósítottak a rendezvényre 24 szakkollégista hallgatót, akik a sportágak és a rendezvények gerincét alkották segítőként!! Külön köszönet, a Nyíregyházi Egyetem vezetésének, akik engedték, hogy kollégiumi férőhelyeiket napokkal, a tanév megkezdése előtt elfoglalják a hallgatók, az olimpia miatt!
Köszönöm Pisti Lakatos-nek a koordinációs szerepet, hatalmas segítségemre voltál ezen a napon! Szép munka volt, csak összehoztuk!
Köszönöm Langerné Victor Katalinnak és Dr. Vinnai Győző Úrnak, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket!  
Ibrány Város Önkormányzata - Olimpiai parkká varázsolták nekünk a Városligetet a városi GAMESZ közreműködésével, köszönöm Imre Trencsényi Polgármester Úrnak, hogy mellettünk állt és velünk volt és mindig szívén viseli eseményünket, Balogh Zoltánnak és Szennai János úrnak a közreműködést. Köszönöm külön Szabó P. Juditnak, az ILMK vezetőjének a sok segítséget amit kaptunk a szervezésben, s köszönjük a diákmunkások segítségét is.
Köszönöm Pénzes Ilona és a Magyarországi Rotary Club támogatását, nélkülük nem jöhetett volna létre rendezvényünk! Köszönöm Géza Laborczi úrnak közbenjárását!
Torkos Fogadó - Németh Lajos Németh vezetésével, aki egy kő kemény logisztikai helyzetet oldott meg, s közel 600 adag kiválóan ízletes babgulyást készített nekünk!
Köszönet a TEQBALL magyarországi képviselőinek, köztük Bor Máté Úrnak, hogy bemutattak számunkra egy új világot!
Köszönöm önkénteseinknek, Gyulainé Demeter Julianna-nak és Ilona Bacskai-nak akik az egyik legfelemelőbb ámde legnehezebb, legkülönlegesebb feladatot kapták és óriási szeretettel végezték munkájukat!
Köszönet, az Ibrányi Nyugdíjas Egyesület- akik egész nap helyt álltak az ital, frissítő sátor előtt, illetve segítséget nyújtottak az ebéd osztásnál is.
Köszönet a helyi tűzoltóságnak, akik biztosították nekünk a habpartyt.
Köszönet a helyi polgárőrségnek, akik jelen voltak velünk a rendezvény előtt és után is, hiszen együtt őriztük a padokat, asztalokat.
Köszönöm Szabó András-nak, a Sunshine Terasz atyjának, hogy minden kérésünket pozitívan fogadta, hogy az eseményen is számítani lehetett rá! Köszönöm!
Köszönjük a helyi mentőállomás dolgozójának Földházi Anita-nak a helytállást és azt a hatalmas gyermek szeretet amiről én magam is megbizonyosodtam.
Köszönjük Sandor Kulcsar-nak a hangosítást, hogy mindig precízen áll a feladatához.
Köszönet a fotósainknak az egész napos munkát: Árpád Kohut-nak és Zolika Láda-nak, kiváló képeket készítettek!  
Köszönöm a tanodások kísérőinek hogy elkísérték gyermekeiket és segítettek rendet tartani.
Köszönjük a táncot János Róbert Majchrovics-nak és Szalanics Szabolcs-nak, fantasztikus volt!
Köszönöm az Iránytű Tanoda munkatársainak, Kósáné Karácsony Erzsébet-nek, Szabó Dóra Angéla Szabó-nak és nem utolsó sorban Szoboszlai Ildikónak a munkájukat!!! Büszke vagyok rátok!
Köszönöm családomnak, Ildikó Hajdu-nak és Pető Richárdnak, Zolika Láda-nak és Lászlo Kiss-nek hogy türelmükkel és segítségükkel kitartottak heteken át!

Köszönjük mindenkinek!

Hajdú Zsolt

Képek a város hivatalos facebook oldalán!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.