Izgalmak, nézők előtt!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonhatodik fordulójában Nyírgyulajt fogadtuk és egy rendkívül izgalmas mérkőzésen sikerült itthon tartani a három pontot.

 

 

Ibrány SE – Nyírgyulaj KSE 2–1 (0–0) Ibrány, 200 néző, v.: Veres J.

A hosszas szünet után a pályára kilátogató szurkolók egy nagyon színvonalas mérkőzést láthattak, amelyen a forduló rangadójához hűen két nagyon jó erőkből álló, taktikailag tökéletesen felkészített csapat feszült egymásnak. A sok lapot hozó összecsapáson végül a hazaiak gazdálkodtak jobban a helyzeteikkel és nyerték meg a mérkőzést. Sok sikert kívánunk Nyírgyulajnak a továbbiakban.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Szőlősi P., Nagy D., Lakatos B., Somogyi T. (Mészáros M.), Pápa Sz. (Pápa S.), Gergely B., Kovács G. (Kiss P.), Jeddi B., Szabó M., Haburcsák K.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nyírgyulaj KSE: Oláh D. – Kiss L. (Kállai G.), Pócsi B., Phrakonkham, Balogh G., Buka B., Varga J. (Somogyi M.), Haburcsák B. (Fekete G.), Mezei B., Vass I., Terdik Zs. (Gömze A.).

Edző: Lukács Tibor.

Gól: Nagy D. 2 (egyet 11-esből), illetve Mezei B.

Kiállítva: Pócsi B. (87. perc).

Ifi: 1-7.

Kiss Tamás: – Igazi rangadót játszottunk a nagyon jó erőkből álló Nyírgyulajjal. Úgy érzem, az összkép és a helyzetek alapján rászolgáltunk a három pontra. További sok sikert a Gyulajnak!

Lukács Tibor: – Egy ilyen rangadó nem ilyen játékvezetést érdemel… Azt gondolom, a második félidőben jobban játszottunk, a helyzeteinket azonban nem tudtuk kihasználni, a hazaiak pedig a végén kaptak egy ajándék büntetőt, amivel megszerezték a három pontot.

További eredmények:

Gyulaháza–Mátészalka 2–2 (0–1)
Mándok–Austria-Juice-Vásárosnamény 3–0 (1–0)
Újfehértó–Kemecse 2–1 (1–0)
Tarpa–Nagyhalász 4–0 (2–0)
Nyírmeggyes–Fehérgyarmat 5–1 (2–1)
Csenger–Baktalórántháza 3–3 (1–2)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.