Tóth Norbi 300, Nagy Dávid 4!

Magabiztos hazai győzelemmel indult a bajnokság tavaszi etapja. Az áldozati bárány szerepe ezútttal Balkányra esett. Nagy Dávid újra megállíthatatlan volt!
 
 
 
 
Ibrány SE – Balkányi SE 4–1 (3–0) Ibrány, 178 néző, v.: Oláh G.
 
Jubileumi percekkel indult a meccs, hiszen Tóth Norbert a közelmúltban játszotta 300. mérkőzését az ibrányi színekben. Ez alkalomból Kulcsár Béla egyesületi elnök köszöntötte a hálóőrt egy 300 feliratú mezzel.
 
A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy a felkészülési meccsek zárultak: nagy lendülettel, helyzetekkel. Az erőteljes kezdést negyed óráig sem bírta a vendégcsapat, amikor Nagy Dávid megkezdte a gólgyártást. Az első játékrészben gyakorlatilag csak az történt a pályán, amit a hazaiak akartak. 
 
A fordulást követően bátrabban és összeszedettebben játszott a vendégcsapat, bár ebben nagy szerepe volt annak is, hogy a hazaiak már nem szaggatták szét az istrángot. Gólokat viszont ebben a félidőben is látott a közönség, Nagy Dávid meglőtte 4. gólját, a vendégek pedig kozmetikáztak az eredményen.
 
Megérdemelt hazai győzelem. Szép volt srácok! hajrá Ibrány - mindörökké!
 
A mérkőzés jegyzőkönyve:
 
Ibrány SE: Tóth N. – Buka B., Makai I., Lakatos B., Nagy D., Szőlősi P. (Molnár Z.), Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Gergely B. (Jeddi B.), Kállai G. (Bészély G.), Zubora T.
 
Edző: Kiss Tamás.
 
Balkányi SE: Szalánczi Z. (Hegyes B.) – Sallai M., Kerecsen J., Szabó J., Furó Zs., Kovács E. (Rózsa N.), Mercs J. (Tudlik D.), Vasas T., Tőkés T., Németi M. (Fodor T.), Pallai B. (Bodovics J.).
 
Edző: Mirgai László.
 
Gól: Nagy D. 4, illetve Furó Zs.
 
Kiss Tamás: – Amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk, maradéktalanul betartotta a csapat. Az első félidőben kifejezetten szépen, tetszetősen futballoztunk, a másodikban inkább tudatosan, ennek köszönhetően megérdemelten nyertünk, ezért jár a gratuláció a csapatnak.
 
Mirgai László: – Az első félidőben hamar gólt kaptunk, ráadásul a folytatásban is figyelmetlenek voltunk. A szünet utáni periódus annyi pozitívummal szolgált, hogy ezt a játékrészt lehoztuk döntetlennel, egyébként az Ibrány ezúttal minden csapatrészben jobb volt. Azt gondolom, ha így fognak futballozni, a dobogón lesz a helyük!
 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.