TOP_Plusz-3.3.1-21-SB1 „Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése”

SAJTÓKÖZLEMÉNY

HÁROM CSOPORTOS ÓVODA KORSZERŰSÍTÉSE IBRÁNYBAN

2022.12.01.

Három csoportos óvoda korszerűsítése valósulhat meg Ibrányban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja a támogatás forrását.

Az elnyert 499,999 millió forint vissza nem térítendő támogatás.

A támogatás mértéke: 100%.

A „Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése” című, TOP_Plusz-3.3.1-21-SB1 azonosító számú pályázati felhívásra benyújtott projekt tekintetében Ibrány Város Önkormányzata támogatást nyert el.
A fejlesztés keretében az önkormányzat tulajdonában és a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában lévő Csicsergő Óvoda fejlesztése valósulhat meg.

A fejlesztés eredményeként a helyiségek újra osztásával tágasabb tereket kapunk. Az épület helyiségkiosztása kerül racionalizálásra, továbbá a meglévő 305,48 m2 területű épülethez 544,25m2 bővítés valósul meg.
Új víz és szennyvízcsatorna hálózat és új fűtési-hűtési rendszer készül az épületben. Az alternatív energiaellátás napelemekkel történik.

Az építési tevékenységen kívül eszközbeszerzésre is sor kerül a projekt keretében. Az óvodai neveléshez szükséges eszközök beszerzésével a modern, mai kor igényeinek megfelelő eszközök állnak rendelkezésre az óvodai fejlesztéshez, foglalkoztatáshoz.

Az óvodai ellátás minőségi fejlesztése valósulhat meg a 499,999 millió forint támogatás segítségével. A projekt eredményeképpen az óvodás gyermekek és az óvodai nevelők komfortja jelentősen növekedhet.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.