Testvérvárosaink

Várhosszúrét

Csodálatos fekvésű, felvidéki település. A szlovák-magyar határtól pár kilóméterre, Krasna Horska büszke vára mellett egy völgyben fekszik. Híres búcsújáró hely, csörgedező patakokkal, csepkőbarlangal. Igazi turistaparadicsom.

Gradisca d´ Isonzo

A város az Isonzo folyó jobb partján található, a San Michele hegy közelében, amely az első világháború idején heves csaták színhelye volt. A város területe körülbelül 10 km2, lakossága 6700 fő, mely az utóbbi időben lassú növekedést mutat.

Glogow Malopolski

A festői környezetben lévő, több mint 5000 fő lakosú kisvárost északról, keletről és nyugatról erdő óvja. Meleg nyarak és igen hideg telek jellemzik. A táj igen változatos, az erdők mellett, mocsaras illetve teljesen kopár területek is megtalálhatóak a környéken.

Gernyeszeg

Neve egy 1319-es oklevélben szerepelt először Knezeg alakban.
A település ebben az időben a Szécsényi család, 1405-1642 között a somkereki Erdélyiek, 1675-től pedig a Teleki család birtoka volt. Valószínű, hogy már a somkereki Erdélyiek idején is létezett itt egy várkastély.
 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.